A Tavasbarlanghoz felépített Látogatóközpontban bevezetésre került TicketControl jegyértékesítő-, és beléptető rendszerünk, összesen 6 db forgóvilla, 2 db lengőkapu alkalmazásával, vendégszám kijelzés, és várható várakozási idő kijelzésével, NAV engedélyes értékesítési terminálokkal.

Hegyeshalom kamion termináljában a kamionok fogadására méretezett ParkControl fizetőparkoló rendszerünket vezették be, fizetőautomatával és egyedi vezérléssel a zuhanyzókhoz. Beszerzésre került továbbá Enter 600T Light önálló érmés forgóvillánk is.

A Pet Food Hungária Kft. telephelyén Enter X3 típusú teljes magas kapunkat alkalmazza a dolgozói beléptetéshez.

A Vár felújításakor a Zeron Zrt. megbízásával TicketControl jegyértékesítő-, és beléptető rendszer került bevezetésre, két forgóvillával, egy lengőkapuval, és egy értékesítési ponttal.

Cerbona (Naponta Kft.) IDtech személyi beléptető rendszerünket használja, munkaidő-nyilvántartással.

A Kirchhoff Hungária telephelyén Enter X3 teljes magas kapunk működik, IDtech beléptető rendszerrel. A projektben partnerünk a Betonsped Kft.

Lidl Magyarország három telephelyén Enter 600 forgóvilláink működnek, kiegészítőkkel

Víziváros Office Center Irodaházban IDtech személyi beléptető rendszerünk működik, melyben felhasználásra kerültek a ház korábban telepített RFID olvasói és azonosítói.

Beléptető rendszerek • www.anteus.hu • sales@anteus.hu • Telefon: +36 1 9000 300 • Fax: +36 1 9000 301